Mustikkapaikka Oy lyhyesti

Tasokas vuokrakiinteistö jopa 10-12 henkilölle.

Päärakennus rakennettu kesällä 2006.

Tontilla sijaitsee myös rantasauna ja kotakeittiö.

Vuokraan sisältyy loppusiivous, liinavaatteet sekä pyyhkeet.

Ympärivuotisessa käytössä.

17 km Ilomantsin keskustasta.


Sopimusehdot

Saapumispäivä alkaa klo 16.00, luovutus lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä. Mikäli lomakohde on vapaana, aikoja voidaan sopia omistajien kanssa.

Perimme varauksesta 30% kokonaisvuokrasta. Ennakkomaksu on suoritettava 7 vrk:n kuluessa laskun/vahvistuksen päiväyksestä. Loppulasku suoritetaan ennen lomakohteen vastaanottoa. Viikonloppu- ja päivävuokrauksessa vuokra maksetaan yhdellä kertaa ja ennen lomakohteen vastaanottoa.

Varauksen peruutus on aina tehtävä myyjälle. Laskun maksamatta jättäminen ei kelpaa peruutukseksi. Mikäli asiakas peruuttaa varauksen 14 vrk. ennen vuokra-ajan alkamista, pidetään peruutusmaksuna ennakkomaksu.

Lomakohteen avaimet luovutetaan asiakkaalle ajo-ohjeissa sovitulla tavalla. Asiakkaan tulee ilmoittaa hyvissäajoin saapumisajankohta.

Loma-asunnon vuokraan kuuluu kiinteistön vapaa käyttöoikeus, kalusteet, keitto- ja ruokailuastiat ja välineet. Lisäksi liinavaatteet ja pyyhkeet. Lomakohteen siivouksesta vuokra-aikana huolehtii asiakas itse, loppusiivous sisältyy hintaan.

Asiakas on velvollinen korvaamaan lomakohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingon lomakohteen omistajalle.

Lomakohdetta ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä lomakohteen esittelyssä on kerrottu. Omistajalla on oikeus periä vuodemäärän ylittävistä henkilöistä kohtuullinen korvaus, vaikka lisävuoteita ei olisikaan järjestetty. (korvaus on 12 euroa henkilö/vuorokausi) Mahdollisista yövieraista on sovittava erikseen omistajan kanssa. Teltan ja asuntovaunun käyttö lomakohteen alueella on kiellettyä ilman omistajan lupaa

Lomakohteeseen liittyvät valitukset on esitettävä omistajalle.

TUPAKOINTI SISÄTILOISSA KIELLETTY! KOTIELÄIMET KIELLETTY!


© 2010 Mustikkapaikka Oy